Laks med squashcarbonara

Hadde planlagt skitur i dag. I påvente av at det skulle slutte å sne, ble tålmodigheten min satt på prøve. Den holdt en stund, men da jeg skjønte at det begynte å bli lite med tid, (hadde invitert svigersøster på middag ) ble Friskhuset redningen. Fikk en fin økt i dag. Omtrent slik som jeg beskrev i går, 30 minutter intervalltrening på mølla og styrketrening etterpå. Føltes så bra etterpå, blir bare så glad etter å ha trent, at både dårlig tålmodighet og sne ble bagateller. Nå har jeg vist skrevet meg bort her, for det jeg egentlig skulle fortelle dere var at middagen i dag ble en høydare…

Laks med squashcarbonara. Fant oppskrifta på nettet, men har laget den litt om til min variant.

4 laksefilet stekt i ovnen kryddret med sitronpepper og salt. 200 grader, 20 min.

2 squash raspes og legges i salt ca. 20 min. (For at de skal slippe væske) 1 sellerirot skjært i små biter surres på panna i litt olje, ha den avrente squashen ilag med, å la det surre ilag en liten stund.

Saus: 4 eggeplommer,1 pk fløte, 4 ss revet parmesanost blandes og varmes opp. Rør til det begynner å tykne. Ha i squashen og selleriroten. Smak til med salt, pepper og gjerne litt dill.

Denne må dere prøvesmiley

No comments yet.

Legg igjen en kommentar