Kombinasjon slanking – trening

Det gleder meg at jeg kan vise til forskning som er gjort, når det gjelder viktigheten av kombinasjon mellom inntak av mat og trening under slanking. For de som går mye ned i vekt uten å trene samtidig, vil opplever i de aller fleste tilfeller at de samtidig som de mister fett også mister muskelmasse. Poenget med å gå ned i vekt må vel være å miste mest mulig fettmasse???? Uansett størresle og form, om man har trent før eller ikke, så vil litt trening være bedre enn ingen trening.

Å kombinere slanking og trening vil også gjøre det lettere å holde vekta stabil når en er kommet dit en vil. Husk muskler forbrenner mer enn fett. I tillegg har man kanskje opparbeidet gode vaner og en bedre motivasjon, både til å holde seg i form, å til å holde en helsemessig akseptabel vekt.smiley

Legger ved forskningsrapporten her

 

http://www.forskning.no/artikler/2011/april/284900

No comments yet.

Legg igjen en kommentar