Fuerteventura 2019

Helse og aktivitetsreise til Fuerteventura.

Damer i alle aldre!

Da er resemål og reisedato for vinterturen 2019 klar. Reisen går også denne gang til fantastiske Fuerteventura ( Kanariøy ) 23 – 30 mars.

For niende gang arrangerer jeg helse og aktivitetstur fra Evenes. Det blir nå sjuende gangen til Fuerteventura. Det er ikke uten grunn. Fuerteventura er en fantastisk øy og passer perfekt til å kombinere aktiviteter, avslapping i solen, ferie, samhold, god mat +++++++. Her bor vi på et fint hotell som har alt det vi trenger av fasiliteter og i tillegg god og variert mat. Jeg er over middels opptatt av bra mat, så kjøkkenet her har også stor betydning for valg av hotell.

Reisen går fra Evenes lufthavn – retur Evenes lufthavn. ( Kan også ha utreise fra annen flyplass. Ta kontakt så ser jeg på det ).

Vi skal bo på det flotte hotellet Elba Carlota beach & convention resort 4 stj. som ligger rett ved stranden i nydelige Caleta De Fuste som ligger bare en kort busstur fra Flyplassen. Hotellet har tilknytning til spaanlegg.

Fuerteventura er i areal den nest største kanariske øya, beliggende bare 97 km fra Afrikas kyst. Vinden har dessuten fraktet store mengder ørkensand fra Sahara, noe som har ført til at øya som helhet har mer preg av ørken enn noen av de andre kanariske øyene. Klimaet er tørrere og varmere enn på noen av de andre øyene og er kjent for sine lange sandstrender.

Kom i form og bli brun før påske 🙂

Å prioritere helsen sin er viktigere enn noe annet. Man bygger ikke et hus uten grunnmur og vi mennesker klarer ikke prestere over tid om vi ikke prioriterer helsen før vi legger inn jobb og andre aktiviteter i timeplanen. Det er viktig med balanse. Ingenting skal overdrives. Du må få nok søvn, riktig næring så du har energi til å kaste deg ut i hverdagens utfordringer, trimme kroppen så den er “ fit for fight “. Kroppen skal vi ha resten av livet, hvorfor ikke gi den verktøy og hjelp til å fungere best mulig.

En skikkelig » kickstart » før vår og sommer kommer.

Ønsker du å komme i gang med trening, ønsker inspirasjon til et ” bedre liv ”, har trent en stund, eller rett og slett vil være sosial og aktiv sammen med andre damer, da er kanskje dette ferien for deg.

Ingen er for god, ingen er for dårlig. Aktivitetene tilpasses ut fra » din kapasitet » og » ditt » utgangspunkt.

Turen innkluderer:

Jeg legger opp til 1 – 2 aktiviteter hver dag av forskjellig slag.

Flyreise t/r, transfer t/r flyplassen – hotellet, 8 netter i delt dobbeltrom, halvpensjon (frokost og middag ), 1 – 2 daglige treningsøkter, fellesskap og mye moro!

Pris: Kr. 12500,- t/r Evenes – Fuerteventura. Inkl. hotel m/ halvpensjon ( pr. person i dobbeltrom. ) Enkeltromstillegg kr. 3500,-.

Prisen gjelder om nåværende flypriser holder seg som nå. Ved event. økning i flypris vil totalprisen endre seg ut fra det.

Påmelding er bindende etter at depositum er betalt.

siv-elis@online.no el. Mobil 47264050.

Her er noen smakebiter fra Fuerteventura.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar