Tenerife 2022

Helse og aktivitetsreise til Tenerife.
Damer i alle aldre!

Da er reisemål og reisedato for vinterturen 2022 klar. Reisen går denne gang til fantastiske Tenerife 15 – 22 mars 2022.

For første gang går turen til Tenerife. Det er ikke uten grunn. Tenerife er en fantastisk øy og passer perfekt til å kombinere aktiviteter, avslapping i solen, ferie, samhold, god mat +++++++. Her bor vi på et fint hotell som har alt det vi trenger av fasiliteter, å i tillegg god og variert mat.

Vi skal bo på det flotte hotellet Tropica Park som ligger på det lille feriestedet Callao Salvaje.

Hotel Tropical Park ligger bare 150 meter fra Callao Salvaje-stranden, og tilbyr leiligheter med balkong ved et utendørsbasseng med kostnadsfrie solsenger.

Alle leilighetene på Hotel Tropical Park har moderne innredning, flisgulv, klimaanlegg, sittehjørne med satellitt-TV og kjøkkenkrok med mikrobølgeovn, kjøleskap og vannkoker. Hotellet har bar, restaurant, et avslappende bassengområde og velværesenter med diverse massasjealternativer. 

Du kan nyte spanske retter i restauranten Tropical Grill.

Du finner et supermarked på stedet, og innen 5 minutters gange fra Hotel Tropical Park finner du en rekke mindre butikker. Det nærliggende feriestedet Playa Paraiso ligger mindre enn 1 kilometer unna.

Den koselige byen Adeje ligger bare en kort kjøretur unna. Den livlige byen Las Americas en 10 minutters kjøretur fra hotellet, og Tenerife Sur lufthavn ligger bare 15 kilometer unna.

Avslappende Callao Salvaje
Callao Salvaje er en kanarisk kystby og er det siste tilskuddet i rekken av avslappende reisemål på Tenerife. Den ligger vakkert til mellom naturskjønne Los Gigantes og fartsfylte Playa de las Americas på vestkysten av øya. Man finner et bredt utvalg av restauranter, barer og butikker mindre enn 150 meter fra hotellet.

Tenerife er kanskje den mest spennende og varierte av Kanariøyene. Tenerife er den største (2034 km2) av de spanske Kanariøyene. Det bor 
ca. 900 000 innbyggere her (2014). Øyas hovedstad er Santa Cruz de Tenerife og ligger nordøst på øyen. Det høyeste fjellet på Tenerife er Pico de Teide med sine 3718m. Kanariøyene med sitt klima og temperatur på 20-tallet HELE ÅRET og er derfor et perfekte reisemålet for nordmenn. Varme vintre og passelig varme somre.

Kom i form å finne godfølelsen før påske 

Å prioritere helsen sin er viktigere enn noe annet. Man bygger ikke et hus uten grunnmur og vi mennesker klarer ikke prestere over tid om vi ikke prioriterer helsen før vi legger inn jobb og andre aktiviteter i timeplanen. Det er viktig med balanse. Ingenting skal overdrives. Du må få nok søvn, riktig næring så du har energi til å kaste deg ut i hverdagens utfordringer, trimme kroppen så den er “ fit for fight “. Kroppen skal vi ha resten av livet, hvorfor ikke gi den verktøy og hjelp til å fungere best mulig.

En skikkelig » kickstart » før vår og sommer kommer.

Ønsker du å komme i gang med trening, ønsker inspirasjon til et ” bedre liv ”, har trent en stund, eller rett og slett vil være sosial og aktiv sammen med andre damer, da er kanskje dette ferien for deg.

Denne turen har max 20 plasser ( min 10).

Ingen er for god, ingen er for dårlig. Aktivitetene tilpasses ut fra » din kapasitet » og » ditt » utgangspunkt.

Inkludert i prisen:

  • 1 – 2 aktiviteter hver dag av forskjellig slag.
  • 7 netter i delt dobbeltrom, halvpensjon (frokost og middag )
  • Transport t/r flyplassen Tenerife – hotellet
  • Transport til turer

Pris: Kr. 9900,-

Ikke inkludert i prisen:

  • Flyreise
  • Drikkevarer
  • Reise og avbestillingsforsikring

Pris og påmelding:

Pris: Kr 9900,-

Depositum kr. 2000,- ved bekreftelse av reise fra meg

Resterende beløp kr 7900,- innen 15. februar 2022

Dersom UD kommer med nye reiseråd for Spania i den aktuelle perioden hvor reisen finner sted , vil avgiften refunderes 100%. Ellers er påmeldingen bindende.

Påmelding er bindende etter at depositum er betalt. Ved avbestilling er det egen reiseforsikring som gjelder

Forslag til reiserute for felles ankomst og avreise:

Avreise:

15. mars: Norwegian Oslo – Tenerife kl 11.35

Alternativ fra Evenes: Norwegian Kl. 0630, videre fra Oslo kl. 11.35

Alternativ fra Bodø: Norwegian Kl 07.00, videre fra Oslo kl. 11.35

Hjemreise:

22. mars: Norwegian Tenerife – Oslo kl 17.20

For de som ønsker å reise fra feks. Evenes eller Bodø kan du reise fra begge plasser samme morgen, med mellomlanding i Oslo. Reise bestilles da Evenes/Bodø – Tenerife (sør). På retur fra Tenerife må de som skal videre med annet fly bestille Tenerife (sør) – Oslo. På grunn av sein ankomst til Oslo må videre flyreise bestilles neste dag (23. mars). Om noen trenger hjelp til booking av flyreise er jeg behjelpelig med det. Bare si fra.

Flyreisen er ikke inkludert og vil derfor ikke refunderes av meg om du blir forhindret i å reise. Anbefaler derfor å ikke bestille fly før reisen er bekreftet av meg. Bekreftelse på reisen er når jeg har min 10 påmeldte.

Når det gjelder overnatting i Oslo på retur: Si fra til meg de som trenger det så kan jeg bestille til gruppen samlet om du ønsker det (ikke med i prisen).

siv-elis@online.no el. Mobil 47264050.

Her er noen smakebiter fra Tenerife og aktiviteter. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.