Suppe med laks og reker

Suppe smaker alltid godt. I godværet som har vært de siste dagene er det greit å ikke bruke så mye tid på både å tenke på hva man skal ha, og å lage middag. Da syntes jeg suppe er supert.smiley Hos oss har det vært suppe de 2 siste dagene… I går laget jeg linsesuppe som jeg har lagt ut oppskrift på tidligere. På onsdag laget jeg en suppe med laks og reker. Hadde ikke noe oppskrift så jeg brukte av det jeg hadde tilgjengelig. Kan garantere at den ble fullt spiselig. Kjempegod spør du meg.smiley

 

Ingredisenser 4 personer

2 laksefileter

sitronpepper

1 boks ferdig pillede reker ( 170 gram )

3 gulrøtter

purreløk

1 bit sellerrirot

1 bit fennikel

1 boks herm. tomat

1 pk. fløte

7 dl. vann

1 blokk fiskebuljong

cayennepepper

salt

dill

 

Skjær opp alle grønnsakene. Smelt smør i en kjele og surr grønnsakene glatt og blank. Ha i vann, buljong, fløte og herm. tomat, dill, cayennepepper og salt. La suppen småkoke ca. 15 min.

Skjær laksefileten opp i små biter. Strø sitronpepper og salt over. Ha fisk og reker over i suppen helt mot slutten av koketiden. La det trekke 2 – 3 minutter.

Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *