Tenerife 2023

Helse og aktivitetsreise til Tenerife.
Damer i alle aldre!

Da er reisemål og reisedato for vinterturen 2023 klar. Reisen går denne gang til fantastiske Tenerife 9 – 16 mars 2023.

Prøver igjen! Endelig ser det ut til at reiseaktivitet er normalisert.

For første gang går turen til Tenerife. Det er ikke uten grunn. Tenerife er en fantastisk øy og passer perfekt til å kombinere aktiviteter, avslapping i solen, ferie, samhold, god mat +++++++. Her bor vi på et fint hotell som har alt det vi trenger av fasiliteter, å i tillegg god og variert mat.

Vi skal bo på Apartamentos Parque del Sol som ligger i Adeje.

Apartamentos Parque del Sol ligger 300 meter unna stranden Playa de Fanabe, og tilbyr innkvartering, en restaurant, et utendørsbasseng, et treningssenter og en bar. WiFi er gratis over hele overnattingsstedet. Alle boenhetene har kjøkken med mikrobølgeovn og kjøleskap, 1 soverom, safe, flatskjerm-TV med satellittkanaler, strykeutstyr, skrivebord og sittehjørne med sofa. De har også et eget, fullt utstyrt bad med bidé og hårføner. Innkvartering blir 2 damer i hver boenhet.

Tenerife er kanskje den mest spennende og varierte av Kanariøyene. Tenerife er den største (2034 km2) av de spanske Kanariøyene. Det bor 
ca. 900 000 innbyggere her (2014). Øyas hovedstad er Santa Cruz de Tenerife og ligger nordøst på øyen. Det høyeste fjellet på Tenerife er Pico de Teide med sine 3718m. Kanariøyene med sitt klima og temperatur på 20-tallet HELE ÅRET og er derfor et perfekte reisemålet for nordmenn. Varme vintre og passelig varme somre.

Kom i form å finne godfølelsen før påske 

Å prioritere helsen sin er viktigere enn noe annet. Man bygger ikke et hus uten grunnmur og vi mennesker klarer ikke prestere over tid om vi ikke prioriterer helsen før vi legger inn jobb og andre aktiviteter i timeplanen. Det er viktig med balanse. Ingenting skal overdrives. Du må få nok søvn, riktig næring så du har energi til å kaste deg ut i hverdagens utfordringer, trimme kroppen så den er “ fit for fight “. Kroppen skal vi ha resten av livet, hvorfor ikke gi den verktøy og hjelp til å fungere best mulig.

En skikkelig » kickstart » før vår og sommer kommer.

Ønsker du å komme i gang med trening, ønsker inspirasjon til et ” bedre liv ”, har trent en stund, eller rett og slett vil være sosial og aktiv sammen med andre damer, da er kanskje dette ferien for deg.

Denne turen har max 20 plasser ( min 10).

Ingen er for gode, ingen er for dårlig. Aktivitetene tilpasses slik at alle skal kunne prestere ut fra » din kapasitet » og » ditt » utgangspunkt.

Inkludert i prisen:

  • 1 – 2 aktiviteter hver dag av forskjellig slag.
  • 7 netter i delt dobbeltrom, halvpensjon (frokost og middag )
  • Transport t/r flyplassen Tenerife – hotellet
  • Transport til event. turer

Pris: Kr. 10900,-

Ikke inkludert i prisen:

  • Flyreise
  • Drikkevarer
  • Reise og avbestillingsforsikring

Pris og påmelding:

Pris: Kr 10900,

Depositum kr. 2000,- ved bekreftelse av reise fra meg

Resterende beløp kr 8900,- innen 9. februar 2023

Dersom UD kommer med nye reiseråd for Spania i den aktuelle perioden hvor reisen finner sted , vil avgiften refunderes 100%. Ellers er påmeldingen bindende.

Påmelding er bindende etter at depositum er betalt. Ved avbestilling er det egen reiseforsikring som gjelder

Forslag til reiserute for felles ankomst og avreise:

Avreise:

9. mars: Flyselskap Norwegian. Oslo – Tenerife kl 11.30

Alternativ fra Evenes: Flyselskap Norwegian Kl. 0630, videre fra Oslo kl. 11.30

Alternativ fra Bodø: Flyselskap Norwegian Kl 07.00, videre fra Oslo kl. 11.30

Hjemreise:

16. mars: Norwegian. Tenerife – Oslo kl 17.15

For de som ønsker å reise fra feks. Evenes eller Bodø kan du reise fra begge plasser samme morgen, med mellomlanding i Oslo. Reise bestilles da t/r Evenes/Bodø – Tenerife (sør) . På grunn av sein ankomst til Gardermoen på retur må overnatting ordnes selv på egen regning, eller si fra til meg de som trenger det, så kan jeg bestille til gruppen samlet om du ønsker det (ikke med i prisen). Om noen trenger hjelp til booking av flyreise er jeg behjelpelig med det. Bare si fra.

Uansett hvor du reiser fra, reiser vi samlet fra Oslo.

Flyreisen er ikke inkludert og vil derfor ikke refunderes av meg om du blir forhindret i å reise. Anbefaler derfor å ikke bestille fly før reisen er bekreftet av meg. Bekreftelse på reisen er når jeg har min 10 påmeldte.

Påmeldingsfrist: 1. februar 2023.

For mer info og påmelding: E-post: siv-elis@online.no el. Mobil 47264050.

Meg:

Jeg er 58 år, gift og har en voksen sønn. Jeg brenner for å spre matglede og treningsglede. Jobber som Helse coach, gruppetreningsinstruktør, personlig trener, kostholdsveileder i tillegg til at jeg arrangerer helse og aktivitetsreiser ( for damer). Har arrangert reiser siden 2011. Har vært engasjert av Jomfrureiser som turleder sammen med Kaisa Hafredal på vandringsreise i Lofoten. Foruten det er jeg med å arrangerer Jenter i juni som er blitt et årlig arrangement siden 2011. En jentehelg her hjemme i Lofoten med fjellturer og andre aktiviteter. Jeg elsker aktiv ferie selv, og med disse turene ønsker jeg å spre den gleden videre. Så er det jo slik at damer på tur i lag er alltid gøy!

Her er noen smakebiter fra Tenerife og aktiviteter. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *