Om Siv

Mitt navn er Siv Arntzen. Jeg er født i 1964. Jeg er lidenskapelig opptatt av mat og aktivitet. Jeg har stor tro på at hva vi spiser og hva vi bruker kroppen vår til har stor betydning for helsa vår. Det å sørge for å få i seg sunn og næringsrik mat som gir næring og energi kombinert med fysisk aktivitet er den beste helsegevinst man kan gi seg selv. Jeg er stor fan av å lage mat med rene, naturlige næringsrike råvarer. Bruker gjerne økologiske råvarer. I hele mitt voksne liv har jeg vært opptatt av å være i aktivitet. I tillegg til jobben som personlig trener, kostholdsveileder og helse coach har jeg siden 1997 vært treningsinstruktør både i treningssenter og på andre arenaer.

Det å ha mulighet til å spre treningsglede og matglede betyr svært mye for meg. Gjennom utdanning har jeg lært mye om hva ulik mat og aktivitet kan gjøre med helsa vår. Likevel er den store troen og overbevisningen  jeg har gjennom egne erfaringer etter at jeg selv endret mitt kosthold. Trening er blitt livsnødvendig for meg. Jeg ønsker å ha en så funksjonell kropp som mulig, så lenge som mulig. For meg handler det om å skape god livskvalitet. Jeg elsker å være ute i naturen. Både til fots og på sykkel. Her henter jeg mye av min energi og livsglede. Det er ute i naturen at jeg virkelig kjenner at jeg lever.

Min store motivasjon til å gjøre det jeg gjør er når jeg ser mennesker som kun med små endringer og justeringer oppnår store resultater som gir dem ny energi og ny livsglede. Det å se at noen får til noe de aldri har trodd var mulig, se den gleden og den mestringsfølelsen det gir. Det er det som gir meg både motivasjon og kraft til å forsette å kunne bidra til at noen får det bedre gjennom sunne matvaner og sunne treningsvaner.

Utdanning:

Personlig trener og kostholdsveileder gjennom AFPT ( Akademiet for personlig trening ).  2006 – 2007.

Helse coach gjennom Hjerteakademiet. 2018.

Ulike kurs innen kost og ernæring gjennom Tunsberg medisinske skole.

Ulike instruktørkurs.

Jeg tilbyr følgende tjenester:

– Kostholdsveiledning til enkeltpersoner, familie, grupper.

– Treningsveiledning til enkeltpersoner, grupper.

– Coaching innen livsstilsendring.

– Matkurs.

– Foredrag.

– Helse / aktivitetsreiser

Kontakt:

Mobil: 47 26 40 50

Adr.: Leknessløyfa 11, 8370 Leknes

E – mail: tkh@lofotkraft.net

Facebook: https://www.facebook.com/TreningKostOgHelse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *