Kyllingwook

Middagstips!

Jeg elsker mat med mye farger. Denne wooken med alle regnbuens farger smaker himmelsk. En vanlig oppfatning er at antioksidanter er særdeles sunt for helsen, og at jo mer farge – desto mer antioksidanter er det i dem. Det er om å gjøre å få i seg mest mulig av herlighetene, for å styrke immunforsvaret og forebygge sykdommer.

I denne wooken har jeg brukt:

Kyllingfilet

Grønnsaker: blomkål, brokoli, gulrot, løk, purreløk, rød paprika

Krydder: Salt, pepper, gurkemeie, karry.

Wooket i rapsolje og toppet med en neve cashewnøtter

En fin blanding av proteiner, karbo og fett.🙂 Når jeg lager wook bruker jeg de grønnskaene jeg har tilgjengelig i kjøleskapet. Har du ikke det jeg har brukt, lag din egen variant med det du har tilgjengelig eller liker best.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *