Nytt år – nye muligheter

Nytt år – nye muligheter

Opprettet av Siv Arntzen ma., desember 30, 2013 16:09:38

Tid for oppsummering 🙂

Nå når man nærmer seg slutten av 2013 kan det være en fin tid for å samle seg litt, og oppsummere året som er på hell. Hvordan har året vært for meg? Hva er jeg fornøyd med? Hva er jeg mindre fornøyd med? Fikk jeg gjort det jeg hadde planer og drømmer om?

Når det er gjort er det på samme måte en fin tid til å tenke over hvilke planer og drømmer jeg har for det nye året vi er på tur inn i, 2014.

Nytt år nye muligheter!

For min egen del har 2013 vært et fint og innholdsrikt år. Jeg har fått gjort mye av det jeg hadde planlagt, jeg har fått realisert de drømmene jeg hadde for året. Noen uforutsette ting vil alltid dukke opp underveis. Det kan være både spennende, utfordrene og skummelt. Men alt i alt er jeg strålende fornøyd!

Jeg har hatt et fantastisk år i forhold til de tingene jeg jobber med. Å få jobbe med så mange fantastiske mennesker er en gave. Innetrening, utetrenig, individuelle oppfølginger og helse / aktivitetreise. Det å spre viktigheten av å ta vare på helsa si, treningsglede, samt hva kost har å si for god livskvalitet er noe jeg brenner for og ønsker å fortsette med.

På det mer private plan har ferie i Kroatia, Oslo maraton, være med å arrangere Jenter i juni, renovering av hus, trening, fjellturer og utallige mange stunder sammen med familie og venner det jeg setter størst pris på, og kommer til å minnes.

Tid for å se fremover mot nytt år og nye muligheter. 🙂

Jeg tenker at 2014 kommer til å bli et spennende og innholdsrikt år. Når det gjelder jobb blir jeg og fortsette med gruppetimer på Trivsel. Utetreningkonseptet som jeg startet i høst ble en suksess og kommer definitivt til å fortsette. Dette var jo i utgangspunktet et prøveprosjekt ut 2013. Da det viser seg at mange ønsker et slikt tilbud og at responsen har vært større enn jeg hadde drømt om, ser jeg frem til å forsette. Har også planer om å utvide dette konseptet med flere tilbud utover våren.

Helse og aktivitetsreisene er kommet for å bli. ( Så lenge noen vil reise med. ) Vinterturen til Fuerteventura er for øvrig fulltegnet. Fantastisk!

Høstturen er ikke ferdig planlagt enda, men planen er at reisen går til Rovinj i Kroatia i slutten av september. Endelig dato er ikke satt.

Jenter i juni 2014! Gled dere jenter! Say no more.

På det private plan ser jeg for meg at 2014 blir et spennende og artig år. En milepæl for oss 64 modeller er at vi fyller 50 år. Vi skal reise, vi skal feire, ja vi skal rett og slett nyte livet. Er så heldig å være en av rosene i ” 64 – buketten ” på 5. For å feire oss selv er en uke i Italia booket hvor vi sammen skal kose oss max.

Ellers blir samvær med familie og venner, å få lov å være frisk og rask, fred og fordragelighet mine største drømmene for 2014.

Mitt ønske for alle dere er at absolutt alle skal få kjenne og føle den tilfredstillelse av å gjøre tiltak for egen helse. Min klokkeklare tro er at ved å holde seg i aktivitet og å spise ren og ekte mat er mye gjort. Veldig mange gjør det og vet det, men jeg tror det er mange som ønsker å komme i gang med aktivitet men ikke helt vet hvordan. Dørstokkmila er for mange uendelig lang. Kommer du deg først over den er det gjort. Da er du i gang!

Her er noen råd og tips fra meg for å komme i gang.

Først og fremst:

Hva ønsker du deg for det nye året?

Tenk gjennom hva du ønsker å oppnå.

Komme i generelt bedre form, bli sterkere, mer utholdende. Trening og bevegelse er faktisk en super start på en ny hverdag.

Bli den beste utgaven av deg selv

Trening og aktivitet handler ikke om hva alle andre gjør eller får til, men om deg selv. Vi er veldig flinke til å sammenlikne oss med «alle andre», noe som kan være lite motiverende i oppstarten.Det handler om “ din “ trening og “ din “ fremgang.

Planlegg

Ingen har tid til flere timer trening hver uke uten å sette av tid til det. Rydd plass i timeplanen, prioriter treningsøktene selv på travle dager.

Ikke start på mandag, start i dag!

Skal vi gjøre en endring i livsstil er det like greit å starte NÅ! En livsstilsendring krever tid og gode planer.

Alle har startet en gang!

Alle har startet et sted, selv de aller beste. De færreste er verdensmestere allerede etter en uke eller måned. Trening tar tid, og i starten er det viktigste å komme inn i gode vaner. Ikke gi opp selv om du føler at du ikke mestrer nye øvelser eller utfordringer. Etterhvert blir du bedre, raskere eller sterkere, avhengig av hva du trener, og det er da mestringsfølelsen kommer!

Hold deg til planen!

Trener du regelmessig blir treningen en naturlig del av hverdagen.

Med dette ønsker jeg alle Godt Nyttår!
Godt Nyttår til alle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *