Laks i form med cocosmelk og wookgrønnsaker.

I dag hadde jeg planlagt å ha laks til middag, men ikke akkurat hva og hvordan….

Da ble det til at » man tager hva man haver «.

Har laget retten ut i fra fri fantasi, å tro meg….det ble knallgodt!

Det syntes til og med ungdommen.smiley

Slik gjorde jeg: ( 4 pers. )

6 laksefileter uten skinn og ben. Kryddre på begge sider med sitronpepper og urtesalt. Legg i ildfast form.

Bland 1 box cocosmelk og 1 bok herm. tomater. ( jeg silte saften av tomatene, for at ikke sausen skal bli så tynn ) Finhakk 1 kinesisk hvitløk, 1 chili og en bit ingefærrot. ( jeg kjørte det i stavmixeren) Ha ilag med cocosmelka og tomatene og pisk alt sammen. Hadde ca. 1 ss salt og litt pepper også i. Slå sausen over laksen. Stek i ovnen 200 grader ca. 30 min.

Wook grønnsaker. Her er det bare å bruke det man har for hånden.

Jeg hadde: brokkoli, sjampinjong, 1 stor squash, 1 liten bit sellerirot, gulrot, 1 liten søtpotet, 1 paprika. Krydder: salt og pepper.

NAM, NAM smiley

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *