Smørdalskammen

Kom mai du skjønne milde….For en fantastisk dag. Strålende sol, fuglekvitter og sneen smelter.smiley

Jeg, Gunnar, Paco og Victor har vært på Smørdalskammen.

Smørdalskammen er et av de fjellene vi sansynligvis går flest ganger på i løpet av året. Den ligger i nærområdet, så er det en fin tur enten man vil gå en rolig rusletur eller man vil ha en aldri så liten treningstur. Den er ikke spesill bratt, men har et par partier hvor man kan få kjørt seg, om man bare legger på litt tempo. Er også fin for jogging, stien er tydelig og god. Personlig syntes jeg denne turen er finest om man starter i Holsdalen. Da er det tørt og fint omtrent hele veien. Kan også starte fra Hagskaret men der er det noen partier som er veldig våte og gjørmete. Blir omtrent aldri tørt der, uansett hvor lang tørkeperiode vi har. Dette blir en av turene under arrangementet «Jenter i juni».

Vi var spente på hvordan det skulle gå med vår hund Paco. Sist vi hadde han med hit var en vanskelig tur for han, det var i fjord høst. Han er nemlig blitt blind. I dag ble det derimot en positiv opplevelse både for oss og han. Gikk mye bedre i dag. Tror kanskje han har lært seg å bruke de andre sansene enda bedre, så er det tydelig at han er tar det litt roligere og er mer forsiktig. Fasinerende å se hvordan han nærmest føler seg frem med føttene og snuten.

Dette var en skikkelig opptur. Hadde ikke regnet med at vi kunne ha han med noe særlig på andre turer enn langs veien lenger, men han skal nok få prøve seg på flere fjellturer.

Victor derimot ( en hund vi har i pensjon ) hadde ingen hemninger. Springer og springer, får vist aldri nok.smiley

Her ser dere et bilde av Paco og Victor fra toppen, og et bilde med den fantastiske utsikten som er herfra også.

Image Thumbnail Image Thumbnail

Slike dager som i dag må man bare nyte ute maksimalt. Det gjorde at det ble vårsslepp for sykkelen også i dag. Nydelig….Sitter nå bare å nyter, og gleder meg over og kan ikke få sagt det nok hvor heldige vi er som bor på » verdens navle «.

Bar se…..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *