Kyllingmuffins med salat

En super rett som passer enten det er lunsj, middag eller kveldskos.

Oppskriften på kyllingmuffinsen er hentet fra boken » frisk med lavkarbo «. Hadde ikke tilgjengelig alt som skulle være i, så jeg har laget min variant med det jeg hadde tilgjengelig. Legger ut min variant her.

I dag serverte jeg det kun med salat til. Ser for meg at disse fint kan være med om man lager tapas. Minner meg litt om kjøttkaker, så en fløtesaus og kokte grønnsaker med disse tror jeg også er supergodt. Her er det bare å bruke fantasi.smiley

 

10 – 12 stk.

2 1/2 kyllingfilet

1 løk

3 middels store gulrøtter

1 ts koriander

1 ts spisskummin

2 ts kanel

3 egg

1 ss heinz chilisauce

1 ss tamari soyasaus

2 ts maldonsalt

1 ts pepper

Jeg kjørte alt sammen til farse i foodprossesor. Fordel farsen i muffinsformer. Stekes midt i ovnen 180 – 200 grader ca. 30 min.

 

Salat av:

isbergsalat, agurk, tomat og fetaost med soltørkede tomater.

 

Supergodt!smiley Anbefales!smileyLykke til!smiley

Image Thumbnail Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *