Vel hjemme igjen.

Da er vi vel hjemme igjen etter en fantastisk uke i Rovinj i Kroatsia.

Det var første gangen jeg arrangerte helse og aktivitetsreise. Tror jeg med sikkerhet kan si at det blir flere. Jeg har hatt en fantastisk » damegjeng » med meg, som alle har vært topp motivert, og vært med fra A til Å på det planlagte opplegget. Vi har hatt forskjellige aktiviteter, delt erfaringer og hatt mange fine diskusjoner relatert til trening, kost og helse. smiley

For meg har det vært svært givende og få lov å dele med så mange flotte mennesker det jeg brenner aller mest for selv, nemlig det å være / bli bevist på hva livsstil har å si for oss mennesker. For hvordan man har det, og hvordan det kan påvirke livet vårt positivt både nå og i fremtiden. Vi har alle sammen et felles ønske…..Være friskest mulig, leve best mulig og lengst mulig.smiley Jeg er » hundreogti » prosent overbesvist om at vår livsstil i stor grad påvirker disse tingene.

 

Jeg vil gjerne gi en stor takk til dere 7 flotte damer som var med meg på reise denne gangen. Dere har alle bidratt til at turen ble fantastisk. Dere har gitt meg utrolig mye motivasjon til å fortsette å jobbe videre med slike opplegg. Det er allerede begynt å svirre inni mitt hode for neste års turprogram.

Om det er flere der ute som ikke hadde mulighet denne gangen eller som kunne tenke seg å være med på et slikt opplegg en annen gang, kan jeg med sikkerhet si at det blir flere muligheter. smiley

Her er en liten smakebit av hva vi har brukt tiden til…….

Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *