Energibar

Som påfyll før og eller etter trening, eller et lite mellommåltid?? Disse treningsbarene fra » Fristende Lavkarbo » smaker himmelsk. I tillegg til det er det kun brukt bare sunne gode næringskilder. » INGEN » kunstige tilsettningsstoffer! Lett å lage – godt i mage.smiley

10 barer:

2 egg

1/2 glass peanøttsmør

1 dl gojibær

4 tørkede aprikoser

0,7 dl mandler

0,5 dl pekannøtter

3 ss flytende kaldpresset kokosolje

50 g 86% sjokolade

Pisk eggene. Ha i peanøttsmør og pisk det sammen slik at det ikke er klumpete. Hakk mandler og pekannøtter og sjokolade. Skjær aprikosene i biter. Smelt kokosoljen. Bland alt med de piskede eggene. Hell røren i bakepapirkledd liten brødform. Stek midt i ovnen på 180 grader i 10 – 15 minutter. La det avkjøle på bakepapiret. Skjær opp i passe store biter. Vær forsiktig med stekingen det skal være en saftig kjerne inni.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *