100 % ren juice. :-)

Å lage sin egen juice er egentlig ganske enkelt. I alle fall om du har en saftsentrifuge eller juicemaskin. Lager man juicen selv er man halt sikker på at den er 100 % rein, og så blir det jo helt unik smak alt etter hva man blander i. Da min gamle foodprossessor sa takk for seg kjøpte jeg en ny med diverse utstyr bl.a. saftsentrifuge. Denne har vi testet i dag. I disse influensatider kan det være greit å gi kroppen et aldri så lite vitaminsjokk.:-)) Overraksende er det å se hvor mye råstoffer som skal til for å få 1l juice. Ikke noe man gjør hver dag, men skal man først drikke juice er dette absolutt å anbefale. Kanskje like greit at mengden ikke blir så stor, da det er vanskelig å drikke bare litt. Smaker helt vindunderlig.smiley

 

Til 1l rein juice:

3 store gulrøtter

4 blodappelsiner

2 pærer

3 dl frosen skogsbærblanding

6 isbiter

Prøv din egen juice. Mix med forskjellige slags grønnsaker, frukt og bær. smiley

Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *