Giro d`Italia 2012

Jeg og Gunnar har hatt en fantastisk reise som har gitt oss minner for livet.

Å oppleve Giro d`Italia » live » har vært en utrolig opplevelse. Vi har hatt 5 innholdsrike dager med sykkelsport som er helt ubeskrivelig. Har stor respekt for de som driver med dette. Her snakker vi om idrettsutøvere på høyt nivå.

Å se sykkelistene komme i mål etappe etter etappe, etter mange mil og flere timer på sykkel gjør inntrykk. Selv så slitne og til dels utmattet som de er, tar de seg tid både til en liten prat, skrive autograf og å bli fotografert.

Jeg har da hatt min livs opplevelse da jeg skaffet meg autograf fra Alexander Kristoff, Gabriel Rask, Mark Cavendish og Alessandro Ballan.smiley

I tillegg til sykkel har vi fått sett en god del av det fantastiske Italia har å by på. Har kjørt fra plass til plass med buss og fått sett mye på kort tid. Den ene natten overnattet vi i Val di Fiemme. Bodde på samme hotellet som de norske skiløperne bruker under Tour de ski. Kjempeartig å komme inn på hotellet hvor veggene var pyntet med bilder av norske skiløpere fra langt tilbake i tid og frem til nå. Hotellet skal også brukes av de norske utøverne + presse under ski VM 2013.

Vi har reist med Sykkelreise. no. Opplevelsene de har gitt oss ville vi aldri kunne fått om vi hadde reist på egen hånd. Dette er folk som har gjort dette mange ganger tidligere og vet hva vi sykkelsupportere vil ha. Absolutt å anbefale.

Stor takk til reiselederne Frode og Alessandro.smiley

Bildene viser litt av det vi har opplevd.

 

Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *