Jenter i juni 2012

Da var det over for denne gang! smiley

Vi har hatt en hektisk men fantastisk artig helg. Arrangementet har gått smertefritt, det håper jeg deltakerne også syntes. Vi har i alle fall prøvd så godt vi kan å gjøre det best mulig for alle som har deltatt.

Kari Jaquesson skuffet selfølgelig ikke. Superartige treninger og et inspirerende foredrag. Hun er en fantastisk person som ser og prater med alle. Kjempeartig å ha henne med på turene og denne gangen fikk vi jo vist henne Lofoten fra si beste side.

Alle turene vi har vært på denne helga har vært kjempefine. Glade jenter, perfekt turvær, noen slitne bein på søndagskveld håper jeg….Det er da man virkelig kjenner at man har brukt kroppen og det er bra, det er det den er til for.smiley

Jeg vil rette en stor takk til alle som har deltatt, alle de som har hjulpet oss med å få arrangementet i havn, og sist men ikke minst Kari for all glede, tilstedeværelse og inspirasjon.smiley

Må jo selfølgelig også nevne festmiddagen på Senterstua med Lofottapas. Smakte fortreffelig i år også. Så fikk jo jentene litt ekstra trim på dansegulvet i teltet hvor » «Topcoat » var i storform og laget topp stemning.smiley

Ikke nok med det, i dag har jeg vært til kontroll på sykehuset i Bodø etter min kreftdiagnose for 7 år siden. Så langt ser det kjempebra ut og jeg kan senke skuldrene atter en gang og kjenne en vanvittig lettelse og glede.smiley

Nå er det litt jobbing så er det bare og se frem til sommer, sol og ferie. Tror jeg tør å tro at det er sommeren som er kommet nå i dag, 21 grader på balkongen.smiley

Her ser dere noen bilder fra Jenter i juni 2012:

Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *