Helse / aktivitetsferie

Vel hjemme igjen etter 1 flott uke i Jurmala sammen med 14 fantastiske damer.

Vi har hatt et fint opphold på Hotel Jurmala Spa. Et hotel med mange forskjellige spabehandlinger som de fleste har benyttet seg av flere ganger de dagene

vi var der.smiley

Vi har holdt på med forskjellige aktiviteter. Kan nevne gå / jogging på stranda, trening med strikk, intervalltrening, sykkelturer, styrketrening og vannearobics.

Foruten vannearobics har alt av aktiviteter foregått utendørs ved forskjellige arenaer som strand, park, og turstier. Vi har pratet rundt det med optimal helse. Har hatt fokus på, og bevistgjøring av ting man kan gjøre selv og hvor lite som skal til for å forebygge bedre helse, i forhold til både kosthold, aktivitet og vår mentale tilstand.

En av dagene var det satt av tid til bytur i Riga. Der ble dagen brukt til shopping, kulturelle severdigheter lunsj og kafè.smiley

Må også nevne at vi har besøkt forskellige reasturanter og spist

myyyye nydelig mat.smiley

Jeg vil rette en stor takk til alle damene som var med meg. Jeg har hatt fantastiske dager sammen med dere. Å se den treningsgleden dere viser, deres interesse for å gjøre nye ting og å se deres glede av prestasjon » GLEDER » meg stort og gir meg lyst og motivasjon til å arrangerer flere slike reiser.

 

Bildene under taler for seg.smiley

Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *