Urtekrydder

Som dere ser i oppskriftene mine bruker jeg ofte urtekrydder fra Aaland gård.

Jeg vil gjerne bruke denne fredagen og dette blogginnlegget til å berømme Aaland gård for fantastisk gode produkter. Enten det er oster, krydder eller te er det så smakfullt, så er det noe med når man vet hvor det kommer fra og at det er økologisk er jo selvfølgelig et stort » PLUSS «.smiley

Personlig bruker jeg mye » Lofotkrydder » og » Nordlandskrydder «. Det er jo ikke bestandig at jeg har ferske urter tilgjengelig og ikke bestandig jeg får tak i den urten jeg er ute etter på butikken. Da er disse krydderblandingene et veldig godt alternativ.

Lofotkrydder bruker jeg til fisk, fiskesuppe og hvis jeg lager marinade som skal være til fisk eller skalldyr.

Nordlandskrydderet bruker jeg til kjøtt, supper og marinader til kjøtt.

Har også nettopp anskaffet meg » Brødkrydder « som jeg prøvde for første gang i disse

» lunsj muffinsene «. Nydelig godt! http://www.treningkostoghelse.com/#post360

 

Med dette ønsker jeg alle en superfin helg og tusen takk til Aaland gård for fantastiske smaker.smiley

 

Her kan dere lese mer om hva Aaland gård tilbyr.

http://aalan.no

Image Thumbnail Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *