Kurskveld

Oppriktig stolt, ydmyk og lykkelig over de resultater og tilbakemeldinger fra 9 flotte kursdeltagere på et av kusene jeg kjører : » Livsstilsendring – Lettere liv «.

Har i kveld hatt kurskveld for de som startet på nytt kurs for en måned siden sammen med de som startet for 10 måneder siden. De som startet for 10 måneder siden startet på et 12 ukers kurs og som etter eget ønske hatt oppfølging en gang pr. måned frem til nå.

Fantastiske mennesker som tar helsa si på alvor og melder om positiv respons av å endre kosthold som: Mer energi, vektreduksjon, bedre fordøyelse, mindre vonter, i det hele tatt bedre allmenntilstand. Alt dette på grunn av noe så enkelt som rein og naturlig mat.smiley

Vi har » mollkosa oss » med kokkelering av » sunt julesnop » og erfaringsutveksling av de to forskjellige deltagergruppene. Gitt hverandre motivasjon til å forsette på veien til god helse.smiley

Det er en stor glede for meg å se og høre når folk lykkes, og kjenner på kroppen hva mat og aktivitet gjør med en. Det fordi det er noe jeg med 100 og ti prosent sikkerhet vet, av egen erfaring og lærdom.

Resultat er uansett målsettning den beste motivasjon!

 

Stå på videre – for helsas skyld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *