Hjemme igjen.

En fantastisk uke på Fuerteventura med fantastiske damer er over for denne gang.

Vi har hatt det helt fabelaktig fint. Hotellet og området vi bodde på er helt topp. Treningsarenaene og muighetene for de aktivitetene jeg hadde planlagt passet utmerket.

Vi har hatt forskjellige aktiviteter alt fra intervalltrening i sanden, boot – camp, ut på sykkel og mye mer. Har snakket » helse » både i forhold til det som gjelder mat og trening.

Har hatt stort fokus på å bli den beste utgaven av seg selv.smiley

Damene som var med var bare helt topp! Sitter igjen med en god følelse av at alle har følt seg hjemme og godt samhold i gruppen.

Jeg må bare berømme en fantastisk gjeng som ikke har klaget en eneste gang selv om vi har hatt både heftige og lette treninger. Jeg føler at alle har fått utfordringer uansett hvilket utgangspunkt de hadde, og at alle på forskjellige måter har fått utfordret seg selv.

Alle har vært med på alt av aktiviteter som var satt opp på programmet, og det er bare helt utrolig for en innsatsvilje og positivitet alle har vist.

I tillegg til aktivitetene har vi fått god tid til å nyte sol og varme. Været har vært på vår side, som selvfølgelig er en vitaminsprøyte i seg selv.

Vi har nytt god mat og vi har fått trimmet lattermusklene så det holder. Say no more!

Jeg vil bare takke dere vakre damer som var med å gjorde denne turen så bra. Dere har gitt meg stor motivasjon og stor lyst til å forsette å arrangere helse og aktivitetsreiser.

Fuerteventura og plassen var fantastisk, så jeg satser på ny tur med fantastidke damer dit til neste vinter.

Atter en gang: Tusen takk til dere alle som var med!smiley

Kommentarer fra noen av de som var med:

Wenche: En kjempetur er begynt å spare te neste :)))

Rita: Fantastisk motiverende tur med flotte,positive og treningsvillige damer. Siv du har laget et flott opplegg som inkluderer oss alle. Fått oss slle til å yte ‘det lille ekstra’. Latter og glede hele veien, endorfinkikk!! Takk til hver og en som gjorde dagene uforglemmelig:-)

Bente: Må også få takke hver og en for ei fantastisk uke og takke spesielt dæ, Siv, for det imponerende arbeidet du har lagt ned for å få oss alle til å kunne delta og yte det vi klarer, på hver vår måte.

Mari: Super tur, ser fram til mars 2014 🙂

Unn: Tusen takk alle jentan som ha vorre på tur i lag,supert opplegg,alt gikk på skinner heile veien ,Siv dette e du kanon på.Heldig e vi som hadde mulighet å dra på tur…:-)))))

Judith: Ja e enige me Unn det va verkelig en topp tur.. og Siv du hadd en supert opplegg.. va kjempeartig og motiveranes.. va vel ikje for ingen teng at alle va med på alt

 

Her kan dere se litt av det vi har bedrevet.smiley

Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *