Hjem fra Fuerteventura

Da er jeg hjemme igjen etter min 4 Helse og aktivitetetsreie for damer. Dette var 2 gang på fuerteventura og hotel Elba Carlota.

På denen reisen var der 17 damer med meg. Vi har hatt en fantatisk uke hvor trening, helse, soling og sosialt samvær har stått i fokus.

Damene har fått 2 treningsøkter for dag. Noen har vært tyngre enn andre, men mener at alle har kunnet være med og fått utfordringer ut fra sitt utgangspunkt og sin kapasitet. Innsatsen har vært fantatisk fra første til siste økt.

Føler meg så heldig og priviligert som har mulighet til å arrangere disse reisene for damer som virkelig tar ansvar for sin helse, og som vil bli formidlet av meg, om hva og hvordan det kan gjøres. Med min kompetanse og erfaring er det en stor glede for meg å formidle og få flere til å kjenne på egen kropp og helse hva ordentlig mat og aktivitet gjør med en.

Jeg vil berømme ALLE damene som var med for en enorm positivitet til gruppen, for fantastisk innsats og treningsglede dere viser fra A til Å. Dere er alle superdamer!

Jeg vil takke dere så mye for den energien dere gir meg, og for den motivasjonen og lysten dere gir meg til å forsette med å arrangere slike reiser.

Planen er en reise til i år. Til Rovinj i Kroatia i oktober.

Så har jeg lyst til ny reise til Fuerteventura i mars 2015.

Forutsettningen er selvfølgelig at noen vil være med.:-) Kanskje er DU en av de??

Her er noen smakebiter fra årets tur på Fuerteventura…..

IMG_1534 IMG_1535 IMG_1543 IMG_1558 IMG_1575 IMG_1588 IMG_1590 IMG_1635 IMG_1671 IMG_1678 IMG_1720 IMG_1742 IMG_1789 IMG_1803 IMG_1868 IMG_1872

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *