Kremet fiskesuppe

Kjempegod og smakfull fiskesuppe med torsk, grønnsaker, fløte og dill som basis.

Ingredienser:

Ca. 600 g torskefilet, 1 boks krepsehaler i lake, 1 blomkål, 1 pastinakk, 1/2 purreløk, 3 gullrøtter, 1 kinesisk hvitløk, 1/2chili, 1 pk fløte, 1,5 l vann, 1 ss økologisk grønnsaksbuljong, dill, salt og pepper.

Fremgangsmåte:

Kok opp vann, fløte og buljong. Kjør gullrøtter, blomkål, pastinakk, hvitløk, chili og dill i foodprosessor og ha i væsken. La det småkoke ca. 10 min. Skjær fisken i små biter. Hell fisk og krepsehaler med kraften over i suppen. La det stå og trekke i 5 – 10 min. Smak til med salt og pepper.

 

 

IMG_2278 »IMG_2279IMG_2280

Så enkelt, kjapt og godt! 🙂 Lykke til!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *