Veggen – Veggflåget

Turen starter ved parkeringsplassen på Uttakleiv.

Høyde 489 moh.

Følg stien rundt den dyrkede marken og bekken opp til Vasskarvatnet før du fortsetter på stien i en av rennene på høyre side av vannet mot toppen. Siste partiet mot toppen er opp mot 50 grader bratt, men kan unngås ved å gå ut og langs ryggen siste stykket til toppen. Nå er du på turens høyeste punkt.

Ønsker du å forsette til Veggflåget følger du ryggen videre utover. Fra Veggflåget ser du ned til Tåa og fantastisk utsukt i alle himmelrettninger. Ute på Veggflåget møtte vi bokstavelig talt » veggen «. Tåka kom opp som en tykk tett vegg fra havet, men passerte heldigvis i stor fart forbi.:-)

Fin og bratt topptur hvor både puls og lår får kjørt seg.:-)

Anbefales. God tur! 🙂

IMG_2105 IMG_2104 IMG_2098 IMG_2089 IMG_2087 IMG_2084

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *