Aktivitet er også ferie.

Aktivitet er alltid en del av ferien. Personlig er jeg veldig glad i å få trent tidlig på dagen. Det gjør at jeg kommer i gang, kroppen blir varmet opp, bevegeligheten blir bedre og jeg blir mykere i den grad en stiv kropp kan kalles myk.:-)

Denne uka er jeg og Gunnar på Santorini. Her var vi på bryllupsreise i 2004 på denne tiden. Siden da har vi snakket om å dra tilbake hit etter 10 år, å her er vi.

Santorini er en fantastisk fin og idyllisk øy. Ikke rart den blir kalt kjærlighetsøya og den mest romantiske av de Greske øyer.
Vi bor i en liten by som heter Imerovigli. Mellom Fira og Oia.
I går hadde vi leiebil og kjørte rundt på øya og så oss rundt. Her er alt fra koselige små landsbyer opp i høyden til strender i alle farger, rød strand, sort strand og hvit strand. Så for å ikke glemme maten. Hellas har fantastisk kjøkken. Gresk slat, zatsiki, lam++++.

Sykkelhjelmene kunne vi lagt hjemme. Øya er absolutt ikke egnet for sykling. Her er «bare» smale veier, inne i byene er det mye brostein og bilene tar over hodet ikke hensyn. Her er det den størstes rett, og tuting er en del av kulturen. Vi har ikke sett en sykkel i byen hvor vi bor, men i går så vi to små gutter på hver sin liten sykkel i en av de små landsbyene vi besøkte. Altså hit er ikke plassen man drar om man vil sykle.

Derimot er det mange muligheter for jogging og vandring. Her er masse stier langs klippene, mellom byene som er ypperlige.
På dagens morraøkt var vi joggende mot Oia. Noen styrkeøvelser ble gjort langs ruta. Man trenger ikke med seg noe utstyr. Naturen har nok å by på i tillegg til seg selv.
Da ble det i dag joggetur på 45 min og 4 styrkeøvelser: knebøy med skulderpress, armhevninger, utfall og dips.
Resten av dagen nytes i solen og hva som ellers måtte dukke opp.:-)

 

imageimageimageimageimage

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *