Klar for reise

Da er kofferten og bagen med diverse treningsutstyr pakket. En ny uke på Fuerteventura venter på oss. 14 herlige damer pluss meg.

Dette er 8 året og 7 reisen jeg arrangerer. For 5 gang til Fuerteventura. Tenker tilbake for 3 år siden da vi ikke kom oss avgårde fordi Norwegian var i streik. Nå ser det ut til at alt skal gå etter planen. Gleder meg stort til å møte igjen damene. Flere har vært med tidligere, så er det  flere som ikke har vært med tidligere. Uansett like spennende.

Dette blir en uke fullpakket av alt vi damer liker. Aktiviteter, samhold, sol og varme, god mat, spa ( for de som ønsker ), masse latter og moro. 15 damer på tur kan kun bli bra. Vi skal få det supert!

Føler meg utrolig heldig som kan få gjøre akkurat det jeg brenner mest for en hel uke i strekk. Spre treningsglede og livsstilsglede.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *