Mysli

I min frokostblanding bruker jeg gojibær.

Gojibær også kalt wolfberries er kanskje den mest næringsrike frukten på jorden. Gojibær har vært spist som helsefremmende mat i Tibet i 3000 år. Den dyp røde bæren er en tørket frukt på størrelse med en rosin. Smaken er krydderaktig og søtlig. Bærene vokser på lave busker og soltørket før de pakkes.

Det unike med godjibærene er at de er svært rike på antioksidanter. De inneholder også mye proteiner, noe som er uvanlig for frukt og bær. Når man rister de får de en chrispy konsistens, og gir en deilig søt smak til muslimen.

Godjibær er klassifisert som supermat fordi den er svært næringsrik. Velg gjerne økologisk.

Ingredienser:

2 dl sesamfrø

2 dl solsikkefrø

2 dl gresskarkjerner

2 dl linfrø

2 dl chiafrø

2 dl mandler (hakkes eller kjøres i stavmikser)

2 dl valnøtter (hakkes eller kjøres i stavmikser)

2 dl godjibær

Bland alt og rist det i ovnen. 110 grader i 20-25 min.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *