Monday morning good!

Det finnes ingen bedre start på dagen enn å komme seg ut på en liten morgentur.

Særlig på en dag som denne hvor graderstokken bikker 17 grader og sola skinner.

For meg blir dagen enda bedre når jeg har fått beveget meg før dagen så hvidt er startet. Jeg elsker å komme i gang. Enten med en fjelletur, en trening en liten tur i nærmiljøet før start! For alle som har mulighet til det er det noe jeg absolutt vil anbefale. Om det er vanskelig å komme i gang tidlig vil jeg bare si » prøv det «! Jeg har enda ikke hørt noen som har angret når det først er gjort.

 

Har du ekstra god tid? En fridag, ferie kanskje, begynner seint på jobb e.l. er det enda bedre om man får gjort litt styrketrening i samme slengen. Det trenger ikke å være vanskelig eller ta lang tid i det hele tatt. Mitt tips er å gjøre noen få øvelser enten ute på tur eller hjemme etter turen. Feks. knebøy, armhevninger, utfall og dips. Disse fire øvelsene kan gjøres etter hverandre hvor du feks jobber etter tabataprinsippet. Gjør 8 runder av 20 sek. med 10 sek. pause mellom ( 4 min ) på hver øvelse. Det vil si 16 min. effektiv styrketrening som er både enkel, funksjonell og tar kun kort tid. Her trengs det til og med ingen annet utstyr enn din egen kroppsvekt.smiley

Setter du av 45 – 60 min til dette kan jeg love deg en start på dagen som bare » må » oppleves og kjennes på kroppen. Om noen i motsatt fall skulle få en forferdelig opplevelse av å gjøre dette hører jeg gjerne fra deg.

 

Føles ekstra deilig på en dag som denne, sikkert derfor jeg bare måtte skrive om det akkurat i dag. Men jeg lover at det føles godt også når regnet og vinden pisker. Alt har sin sjarm.

 

Lykkelig Siv etter min morgentur og trening som ble Smørdalskammen og styrkeøkten som beskrevet over ( på balkongen ) etterpå. Resten av dagen blir ren bonus.smiley

Håper noen ble inspirert. Lykke til!

Image Thumbnail Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *