Fiskeburger

Opprettet av Siv Arntzen on., april 13, 2011 20:28:12

Noen dager er det bare » så » vanskelig å finne på noe til middag. I dag hadde jeg en slik dag. Farsemat er noe jeg bruker svært sjelden. I å fall lager jeg farsen selv. Da jeg i dag endte opp med fiskeburger var det naturlig å velge » Lofotprodukter » sin fiskeburger med sei og purreløk. Av de fiskeburgerne jeg finner på Coopen er det uten tvil Lofotprodukt sine som inneholder mest fisk, ( hele 54% ) og så er de glutenfri. Og sist men ikke minst……de er jo laget lokalt.smiley

 

Enklere kan det ikke bli…

Varmet fiskeburgerne i litt smør på panna.

Laget frisk salat av isbergsalat, tomat, paprika, agurk og avokado. Urtesalt og olivenolje over salaten.

( Kan i tillegg servere grovt brød, potet eller fullkornsris til. ) Jeg velger å heller pøse på med salat. Masse god næring som kroppen kan nyttiggjøre seg av.smiley

Smakte fortreffelig på en ideløs onsdag.smiley

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *