En tankevekker.

Opprettet av Siv Arntzen ti., mai 03, 2011 22:03:52

Her ser dere rester av kjeksene som jeg laget til påske. ( Se snadder )

Kjeksene ble laget for nøysaktig 13 dager siden. Har vært oppbevart i tett boks, kjølig.

Det som er tankevekkende her er holdbarheten. Kjeksene er laget på reine råvarer, ingen tilsettningsstoffer. Da kan det ikke oppbevares i evighet, uten at det blir mugg på slik som disse. Er det noen som ville ha spist disse slik de er nå ?? Nei det tror jeg ikke. Kjøper man en pakke ferdig kjeks på butikken er holdbarheten «uendelig» lang. Foreksempel ferdige kaker i forskjellige varianter kan ha holdbarhetsdato årevis frem i tid. Hva tror dere dette inneholder????? JO..en mengde kunstige kjemiske tilsettingsstoffer som gjør at b.l.a. holdbarheten er laaaang og fargen holder seg fin. Er vi laget for å tåle dette??? ja til en viss grad??? nei jeg tror egentlig ikke dette er bra for oss i det hele tatt. De hjemmelagede kjeksene med mugg ville vært mye bedre for oss.smiley

Mitt råd er: lag mest mulig mat selv, bruk reine råvarer, da vet vi hva vi får i oss.smiley

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *