Jenter i juni 2011

Da var helgen over og jeg er verdens lykkeligste. Er utrolig stolt og ydmyk over at arrangementet ” Jenter i juni” ble så bra. Med i overkant av 200 som deltok er det bare helt fantastisk å se så mye glade og engasjerte jenter.smiley

Kari Jaquesson er jo en solstråle som bare gir så mye glede og inspirasjon. Så er hun jo verdensmester i å få folk med seg. Treningene hun hadde var kjempebra. Passer for absolutt alle. Her var det bare om å gjøre å ikke ta seg selv høytidelig, bare slippe seg løs og ha det artig.smiley

Turene vi var ble også vellykket. På tross av at været ikke var helt med oss denne gangen. Men det virker som det er alle andre enn de som var med, som var mest bekymret for det. Har ikke tall på hvor mange som har sagt hvor uheldige vi var med været, mens av deltagerne har jeg ikke hørt noen som har klaget på det. Det som er litt kult er jo at Lofoten har sin” sjarm ” uansett vær. Det er bare at man har på seg klær etter forholdene, så er det ikke noe problem.smiley

Den første turen, midnattsolturen på fredagskveld fra Uttakleiv over fjellet til Haukland og yttersia tilbake til Uttakleiv var bare helt utrolig. 150 jenter på rekke og rad. Midnattsola glimret jo med sitt fravær, men med 3 gutter som overrasket med grillede fiskeburgere da vi kom i retur til Uttakleiv, var det ingen som tenkte på sol eller ikke sol. Lørdag var det Bymarka, Smørdalskammen og Justadtinden som sto på programmet. Da jeg tok kveld på fredag må jeg ærlig innrømme at jeg var veldig skeptisk til om vi skulle komme oss på Justadtinden. Da lå tåka så langt nede at det ikke ville vært forsvarlig å gå dit. Står opp på lørdags morgen og ser toppene både på Smørdalskammen og Justadtinden. Yess turene blir å gå etter programmet. Kari Jaquesson varmet oss opp med cool musikk og enkle trinn på Rådhusplassen, før turene startet. Alle turene ble en fantastisk opplevelse. Rundt 50 jenter gikk Smørdalskammen, rundt 50 jenter gikk Justadtinden og resten gikk Bymarka. Fantastisk!smiley

Jeg kan love deg at det er mange som har tråkket over noen ” tærkler ” denne helgen. Det å se den glede og tilfredsstillelse når noen har prestert noe de over hodet ikke trodde de var i stand til, gjør meg utrolig godt.Det å se andre føle den samme glede som jeg selv vet at trening og turer i naturen gir, er det som gir meg motivasjon til å fortsette å prøve å påvirke folk til å bevege seg. Det er den beste medisin både for kropp og sjel, og alle kan gjøre noe uansett ståsted.smiley

Foredraget som Kari Jaquesson hadde var jo selvfølgelig også en opptur. Hun er bare så flink og formidle sitt budskap. Fokus på selvfølelse og det at man selv tar de valgene som gjør at vi har det best mulig. Som Kari sier: Du kan bestemme deg for å være lykkelig!smiley

Det hele ble avsluttet på Senterstua med nydelig Lofot-tapas. Vil virkelig gi honnør til kokkene som hadde laget nydelig mat, og kjempefin oppdekking. Vi storkosa oss . Siste etappe var teltet hvor Topcoat spilte skikkelig dansemusikk for spreke jenter. Vi danset og hadde helt topp til ” the bitter end ”.smiley

Vil bare gi en stor takk til alle som har vært med på å gjøre dette mulig for oss. Vil også selvfølgelig takke alle jentene som bidro til at arrangementet ble så vellykket.

Nå er det bare å se frem til Jenter i juni 2012.smiley

http://www.jenterijuni.no

Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *