Hoven

Smortvarden ble Hoven. ( 368 m.o.h. )

 

I går hadde vi bestemt oss for at vi skulle gå på Smortvarden. Da vi kom til Moland der turen starter, lå tåka tykk nedover fjellsiden. Vi kjørte videre østover, å da vi så Hoven på Gimsøy lå helt klar, ble det den.

Har aldri gått den turen før. Det er en kjempefin tur. Litt kort i forhold til hvor langt vi hadde kjørt, men absolutt en tur jeg ville gått ofte, om den hadde vært nærmere. Det er god sti, lett kupert terreng. Selfølgelig kom tåka sigende dit også, så akkurat da vi var på toppen lå det lett tåke rundt toppen.

Vi gikk litt for tidlig på kvelden til å se midnattsola, men kan tenke meg at det må være fantastisk å være der i det sola går ned.

Fantastisk utsikt utover hav og fjell. smiley

Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *