Kom i gang

Nå når sommeren er på hell, er det en kjennsgjerning at det er mange som har ambisjoner om å begynne å trene. Det er også mange som kanskje har hatt lang ferie fra trening, og har planer om å kome igang igjen. Vi vet alle at det kan være vanskelig etter ferie eller opphold av andre grunner. Det blir sikkert tungt……, jeg blir sikkert støl……., jeg har ikke tid, har så mye å gjøre……., ja jeg vet ikke hva…….

Dagene og ukene går fort fremover nå. Jo lengre tid det går jo flere unnskyldninger kommer man på. Ikke nøl…Det finnes ikke en eneste god grunn til å ikke komme seg igang med trening. Hvis man veier » god helse » opp mot alle disse unnskydningene, er jeg ikke i tvil om hva som veier tyngst.

I gjennom min utdanningskanal fikk jeg en god helg hilsen med et godt tips som jeg vil dele med dere.smiley

Kanskje vi kan gjøre en deal??

Tipset er som følger:

I løpet av helgen skal du gjøre 100 spensthopp, 100 armhevninger og 100 situps.

Kom igjen, starter du nå blir det blir 33-34 pr dag. Deler du dagene opp i 3 blir det 11-12 stk. pr. gang. Da høres det ikke ille ut…sant??

En gylden sjangse til å begynne…smiley Jeg lover…det er ingen av dere som blir å angre. Kanskje er dette det lille som skal til for å være igang igjen.smiley

Jeg har gjort en serie på 12 av de tre forskjellige øvelsene, kom igjen du også, bli med.

Hører gjerne fra dere som tar utfordringensmiley

Ønsker dere en super helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *