Kreftbehandling kan ha sin pris.

KREFTBEHANDLING – SENSKADER.

Kanskje litt dyster lesing på en lørdagsmorgen.smiley » Men » mitt påeng med å dele denne linken med dere er å sette litt fokus på at man kan gjøre situasjonen bedre ved å spise sunt og holde kroppen i form.smiley Jeg vet med sikkerhet at » det» har mye å si for hvordan man takkler senskader, har kjent og kjenner det på kroppen til stadighet. Selv når man er verdens lykkeligste for at man er blitt frisk, er det viktig å ha det best mulig etterpå, og ikke minst det med å forebygge tilbakefall.

Les linken under.

Ønsker en strålende helg til dere alle.smiley

http://www.vg.no/innstikk/kreftforeningen/2011/09/15/kreftbehandling-kan-ha-sin-pris/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *