Club sandwich med reker

SÅ enkelt, SÅ godt.

Jeg skjønner godt at det er en utfordring for mange som er alene både å finne på noe, og å motivere seg til å lage ordentlig mat. I dag var det kun jeg som skulle spise middag hjemme, og lurte fært på hva jeg skulle finne på. Reker har jeg lyst på kjente jeg, men jeg orker jo ikke å gjøre så mye ut av det når det er kun til meg selv. Da ble det rett og slett helt enkelt, men du verden så godt. Ingen ting i veien med å servere dette til flere, men dog, et kjempebra alternativ for de som er alene.

Noen få enkle ingredienser er hva du trenger.smiley

1 person.

100 – 150 g ferdig pillede reker

grønn salat

avokado

tomat

brød

aioli eller majones

Bruk det du har av grovt brød. Jeg hadde hamburgerbrød ( postet under brød ) i fryseren som jeg bare tinte opp i brødrister.

Legg reker mellom to deler brød. Skjær opp salat, tomat og avokado.

Aioli:

1 eggeplomme

1 dl olivenolje

1/2 kinesisk hvitløk

1/2 ts dion sennep

litt salt

sitt pepper

3 – 4 sitondråper

Pisk eggeplommen godt sammen først med en dråpe av olivenoljen. ( Det er for at den ikke skal skille seg. ) Pisk videre mens du tilsetter oljen litt etter litt. ( En tynn stråle. ) Press hvitløk. Ha resten av ingrediensene i majonesen og pisk det sammen.

Lykke til!smiley

Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *