Jurmala

Er nå vel hjemme igjen etter 4 flotte dager i Jurmala. På denne turen til Jurmala var jeg med en god venninde og formålet med turen var spa og avkobling, samt et ledd i forberedelsen til Helse / aktivitetsreisen som jeg arrangerer til samme plass i september. Hvis noen forbinder avkobling med avslapping stemmer det ikke i det hela tatt. Vi har fartet mye rundt i området både til fots og på sykkel.smiley

Dere som skal være med til høsten har MYE og glede dere til. Hotellet er kjempefint. Behandlingstilbudet i spaavdelingen er mye og mangt. Kan nevne bl.a. hudpleie, forskjellige masasjebehandlinger, manikyr/pedikyr, frisør. Velværeavdelingen med forskjellige badstuer, boblebad og basseng er også verd et besøk eller 2.

Så må jeg nevne den fantastisk fine stranden som strekker seg hele 2,5 mil lang. Sanden er det mest finkornede jeg har sett. Her ser jeg for meg forskjellige aktiviteter.smiley

Stiene vi har sykklet på er kjempefine. I vakker natur. Terrenget er lett. Ikke noe bakker å nevne. Men jeg har heldigvis funnet alternativ til bakketrening.:-))

Jurmala som jeg trodde var en by, viste seg å være et stort område utenfor Riga med flere små byer / tettsteder. Byen vi bor i heter Majori. En utrolig koselig liten by med små butikker og masse restauranter. Mye av dette var ikke åpnet enda da sesongen deres ikke er startet opp enda, men tydelig at de jobbet på spreng med klargjøringen av turistsesongen.

For de som er interessert i arkitektur er det eldorado. Fantstiske byggverk.

Jeg har nå fått bildene lagret inn i hodet mitt og ser for meg hvordan reisen til høsten skal bli. Jeg har stor tro på at turen skal bli kjempebra med kombinasjon av aktiviteter, sol / strand, spa, bytur til Riga ( 30 min. med tog ) og masse sosilat ilag. Mulighetene er mange og for en hver smak.

Hvis det skulle være flere som ønsker å være med på tur til høsten har jeg ledig palsser den 31. august – 7. september. Se link: http://www.treningkostoghelse.com/#post260

Tusen takk Sylvi for en kjempekoselig tur og for din tålmodighet med å følge med meg hit og dit, frem og tilbake før jeg fant det jeg lette etter og ble fornøyd med de foskellige aktivitetsarenaene og traseene. smiley

Gleder meg masse til neste tur til Jurmala sammen med DERE flotte damer!smiley

En liten smakebit!

Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *