Fredagsmix.

Opprettet av Siv Arntzen fr., april 27, 2012 11:00:16

Da er det vel på tide og begynne så smått å forberede en liten reise til Jurmala. Denne reisen er et ledd i planleggingen og forberedelsene av årets » Helse / Aktivitetsreisen for damer » som jeg arrangerer » dit » i august/september 2012. Bortsett fra det gleder jeg meg stort til vennindetur med en av mine beste venninder. På programmet står masse kos, aktiviteter og spaaaaaaa.smiley

Helse / Aktvitetsreisene blir 31. august – 7. september og 7 september – 14. september. ( 7 dager Evenes t/r. ) Den siste er fullbooket men har enda ledige plasser den 31. august. Haster litt med påmelding p.g.a. kapasiteten på hotellet og flyprisene så hvis noen har lyst å være med kan tiden være avgjørende for om det blir reise den 31. august eller ikke.

For mer info se link: http://www.treningkostoghelse.com/#post260

Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail

Ønsker alle en superfin helg! Mitt tips til fredagskos i dag er en oppskrift som jeg har postet tidligere, som i hvert fall vi skal kose oss med i dag. Tacopai som er aldeles nydelig.smiley

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *