Skottinden

Skottinden er en » tøff » tur. Forstå meg rett! Den er både bratt vill og vakker.smiley

Turen starter på Vetting. Rett før porten inn til siste hus på Vetting starter stien på venstre side. Det er etter hvert blitt tydelig sti opp mot Skottinden. Jeg vil beskrive turen med 2 bratte stigninger med 1 rett strekke midt i mellom. Selv om det er brattte stigninger er det greit å gå. Siste stykket helt opp mot toppen kan nok turen bli vel tøff om det er noen som har problemer i høyden. Jeg vil si rimelig luftig helt opp mot toppen. Men, det er en aldeles nydelig tur, og om du må stoppe før du når helt opp er det på ingen måte noe nederlag. Kan love en fin tur med fantastisk utsikt enten du er helt på toppen eller » nesten » helt på toppen. smiley

Legger ved link med GPS rute her:

http://www.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=3256779

Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *