Min helg.

Opprettet av Siv Arntzen fr., oktober 19, 2012 13:33:59

Etter en hektisk uke med ny logo, blogglayout og facebookside har jeg hatt mye å glede meg til før denne helgen som vi nå går inn i.

Det ene er at vi » 64 erne » ( 5 veninder av 64 generasjonen som har hegt sammen siden tennårene og forsatt henger sammen ) skal møtes til hyttekos med sosialt samvær, hyttekos, fjelltur, god mat og god drikke. Selv om vi ikke ser hverandre hver dag eller hver måned er det alltid like koselig når vi treffes. Denne helgen skal vi møtes på Hamarøya på hytta som en av oss har der. Vel fremme tidlig kveld venter Marit med god mat. I morgen er det fjelltur » Hatten » på programmet etterfulgt av kos med god mat, god drikke og gode samtaler. I morgen er det jeg som har ansvar for mat og matlaging. Kan ikke røpe nå hva det blir, det er overraskelse til de andre.smiley

Er nå klar til avreise og har forberedet turmat, kaffekos og ellers det som måtte trengs til en vellykket hyttetur. Alt av reine, naturlige råvarer. Selvfølgelig!smiley

Den andre gleden er jo at vi Jenter i Juni endelig har publisert at Yngvar Andersen kjent fra NRK Puls kommer til oss under neste års arrangement.

Så jenter…..kryss av 2 helga i juni 2013 ( 7 – 9. juni ) i kalenderen og vær med på en sjikkelig jentehelg her på Leknes – Vestvågøy.

Yngvar skal være sammen med oss hele helgen. Han skal holde foredrag, han skal trene med oss å vi, pluss alle dere skal vise han vår fantastiske natur.

Jeg har stor respekt for Yngvar. Han er opptatt av å gjøre den norske folkehelsa bedre og med sin naturlige og folkelige væremåte når han frem hos de fleste. Jeg får i alle fall mye inspirasjon fra han i min jobb både når det gjelde trening og mat.

Ønsker alle en superfin helg enten det er hyttekos eller annen kos!smiley Vil samtidig takke til alle som » liker » siden min på FB. Det varmer og gir meg motivasjon til å dele min innteresse for helsebringende tiltak med dere.smiley

En liten blomst til dere alle.smiley

Image Thumbnail Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *