Karrygryte

Opprettet av Siv Arntzen ti., november 20, 2012 17:54:12

Er du sluppet opp for ideer eller er det dagen da du rett og slett ikke vet hva du har lyst på?? Da er min anbefaling denne smakfulle karrygryten. Ikke bare smakfull men enkel og rask å tilberede.smiley

Du trenger til 2 personer:

1 pk kjøttdeig ( 400g )

3 gullrøtter

1 liten purre

1/2 chili uten stein

2 dl. vann

1/2 boks creme fraiche

2 ts johannesbrødkjernemel

2 ts karry

1 ss frisk koriander el. 1 ts malt koriander

1/4 ananas

salt / pepper

 

Brun kjøttdeigen i gryta. Hakk opp gullrot, purre og chili og surr sammen men kjøttdeigen. Tilsett vann og creme fraiche. La det småkoke til grønnsakene er blitt møre. ( ca 15 min. ) Jevn med jhbkm, ha i carry og koriander. Skjær ananas i små biter og ha i mot slutten av koketiden. Smak til med salt og pepper.

Nam, nam…….Lykke til!

 

Server enten som den er eller med ferskt brød til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *