Åpning Din Hud

Opprettet av Siv Arntzen lø., november 10, 2012 17:40:31

Gratulerer så masse til Frøydis og Kristin med NY – åpningen av salongen

» Din Hud «.

Som kunde hos Frøydis gjennom flere år er det en stor glede for meg at jeg fikk være med på åpningen av den nye salongen som Frøydis og Kristin har åpnet sammen, med servering av det jeg brenner » SÅ » for: Ren og naturlig mat, laget fra grunnen av.

Det har vært utrolig hyggelig for meg å være der.

Pratet med så mange hyggelige folk om sunn mat, og observerer at det er mange med meg, som er opptatt av det.

Det å kunne kombinere ren mat med det som Frøydis og Kristin holder på med i forhold til frisk og ren hud, med reine hudpleieprodukter syntes jeg er en fin kombinasjon som oppveier hverandre på en naturlig måte.

Begge deler er viktige faktorer i forebygging av god helse enten det gjelder huden eller kroppen generelt.

Vil gjerne takke Frøydis og Kristin for en superfin dag. Dere er kjempeflinke og når dere ser alle de som kommer innom for å være med å feire sammen med dere, er det ingen tvil om at dere har mange, mange som ønsker å følge dere.

Dere kan være stolte av den fantastisk fine og moderne salongen dere har fått. Ingen tvil, her handler det om god smak og godt samarbeide.

Jeg ønsker dere masse, masse lykke til.smiley Gleder meg stort til å komme til behandling hos dere begge.

Jeg vil også takke alle for fantastiske tilbakemeldinger til meg angående det jeg har servert i dag. TUSEN TAKK!

Det var mange som spurte etter oppskrift på brødet. Dere finner det her:

http://www.treningkostoghelse.com/#post245

Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *