Julesnopkurs

Dette har vært en utrolig artig uke med 3 kvelder » julesnopkurs «. Jeg har hatt tilsammen 22 engasjerte damer på kurs hvor vi har laget masse forskjellige sunne alternativer til julesnop. Å ha 8 stykker ( 9 med meg ) hjemme på kjøkkenet gikk over all forventning. Den største utfordringen er jo å bake mange sorter med bare en ovn, men hva er vel problemet når man er sammen med løsningsorienterte damer og med sjikkelig teamarbeid. Pepperkaker, kransekaker, makroner, masse forskjellig sjokolade……++++.

Det er med andre ord blitt produsert en GOD del sunt julesnop. Bare til opplysning så har kursdeltakerne delt og fått med seg hjem det som er blitt produsert. Ikke så lurt for meg å ha så veldig mye tilgjengelig da jeg er altfor glad i sjokolade…..

Må vente litt med å lage til meg selv, hvis ikke er det stor fare for at jeg må gjøre det flere ganger før jula setter inn.

Det å prate om, og fortelle til engasjerte folk om hva sunn mat betyr for kroppen og helsa vår er en stor glede for meg. Jeg bare ønsker av hele mitt hjerte at flere enn meg skal få kjenne hva ordentlig mat gjør med hele oss. Har snakket om de forskjellige sunne reine og naturlige alternativene vi har brukt i stedet for sukker, mel og dårlige fettsyrer. Har til tider følt at jeg er veldig nær munndiare, men det bare bobler over når folk sitter å lytter med stor interesse og engasjement.

Det handler ikke bare om helsa vår i dag og i morra, men det å forebygge god helse er kanskje det aller viktigste.smiley

Dette er ikke noe hokus, pokus men kun snakk om rein og naturlig mat som man kan nyte med verdens beste samvittighet. Mat som gir oss næring og energi selv om det er

» goodis «.

 

Noen stemningsbilder fra kurskveldene.

 

Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *