Lakrisfudge

Opprettet av Siv Arntzen sø., desember 09, 2012 21:29:17

Nam, nam! Disse er bare helt fantastisk gode. Hvis du er svak for lakris må jeg bare anbefale disse på det varmeste. Nyyyyyyydelig! Etter tips fra min veninde Marit har jeg hatt malt anisfrø i disse. Det forsterker og gir en enda bedre lakrissmak enn om man bare har lakrispulver i fudgen.

Lakrisfudge

50 g smør

1,5 dl fløte

2 ss yacon sirup

3 ts lakrispulver

1 ts malt anisfrø

100 g mørk sjokolade min. 70%

Smelt smøret i fløten, la det koke opp. Bland inn resten bortsett fra sjokoladen og la det småkoke i 25 min. Ta blandingen av varmen og rør inn sjokoladen. Hell fudgen i små silikonformer eller hell massen i en bakepapirkledd form ( 15X 20 cm ). Sett formen i fryser og trykk ut bitene når de er stivnet. Hvis du har hele massen i en form, skjær opp den stivnede massen i små firkanter når den er stivnet.. Lakrisfudgen oppbevares i fryseren og tas ut rett før servering. Av denne porsjonen ble det 25 stk.

Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *