Kokosmakroner

Opprettet av Siv Arntzen ma., desember 17, 2012 16:03:45

  • Oppskriften på disse kokosmakronene uten sukker er nøyaktig samme som jeg brukte på kokosmakroner med sukker ( før i tiden ). Forskjellen på disse er at sukker er byttet ut med tagatesse og vaniljesukker er byttet ut med vaniljepulver. Har prøvd forskjellig lavkarbovarianter men dette er den desidert enkleste og beste til nå.smiley
  • Kokosmakroner
  • 4 eggehviter
  • 200 g kokosmasse
  • 100 g tagatesse
  • 1 ts vaniljepulver Blans alt i en kaserolle. Varm det opp og rør rundt til det blir en seig masse. Skal ikke koke så pass på. Lag topper med to tesjeer og sett på bakepapirkledd stekebrett. Stekes på 200 grader i ca. 7 min. De skal være gyllenbrune.
  • Image Thumbnail Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *