Kreft og karbohydrater

At usunne karbohydrater i store mengder er skadelig er noe vi har hørt opp og i mente de siste årene. At det også har stor innvirkning på kreftceller er heller ikke noe nytt men har vært lite publisert. Hvorfor er vanskleig å vite, men legemiddelsindustrien er vel kanskje kjøpt og betalt av noen????

Første gang jeg hørte om dette var i 1996 da min mor rett før hun døde var på behandlingsreise i Polen hvor de drev med mye forskjellig alternativ behandling av bl.a. leger. Desverre var alt håp ute for henne på det tidspunkt.

Da jeg tok min kostveilederutdanning i 2007 ble dette tema igjen. Det ble min inspirasjon og motivasjon til endring. Sakte men sikkert har jeg endret mitt kosthold til dit jeg er nå. Spiser minimalt med sukker, stivelse og ferdigmat med mye dårlige proteiner og fettsyrer.

Ren og naturlig mat er det som gjelder. I tillegg til min » store skrekk » som er: Å få tilbakefall av kreft, er de andre helsefordelene jeg kjenner på kroppen daglig også stor motivasjon og overbevisning om at hva man putter i seg har enorm betydning for hvordan vi og kroppen vår har det.

Image Thumbnail Image Thumbnail

 

 

Har du noen minutter til rådighet vil jeg anbefale deg å ta deg tid til å lese dette innlegget. Interessant og kanskje får du svar på noen ting som kan være verd å ta med seg.

http://paljabekk.blogspot.no/2012/09/kreft-og-karbohydrater.html

At usunne karbohydrater i store mengder er skadelig er noe vi har hørt opp og i mente de siste årene. At det også har stor innvirkning på kreftceller er heller ikke noe nytt men har vært lite publisert. Hvorfor er vanskleig å vite, men legemiddelsindustrien er vel kanskje kjøpt og betalt av noen????

Første gang jeg hørte om dette var i 1996 da min mor rett før hun døde var på behandlingsreise i Polen hvor de drev med mye forskjellig alternativ behandling av bl.a. leger. Desverre var alt håp ute for henne på det tidspunkt.

Da jeg tok min kostveilederutdanning i 2007 ble dette tema igjen. Det ble min inspirasjon og motivasjon til endring. Sakte men sikkert har jeg endret mitt kosthold til dit jeg er nå. Spiser minimalt med sukker, stivelse og ferdigmat med mye dårlige proteiner og fettsyrer.

Ren og naturlig mat er det som gjelder. I tillegg til min » store skrekk » som er: Å få tilbakefall av kreft, er de andre helsefordelene jeg kjenner på kroppen daglig også stor motivasjon og overbevisning om at hva man putter i seg har enorm betydning for hvordan vi og kroppen vår har det.

Image Thumbnail Image Thumbnail

 

 

Har du noen minutter til rådighet vil jeg anbefale deg å ta deg tid til å lese dette innlegget. Interessant og kanskje får du svar på noen ting som kan være verd å ta med seg.

http://paljabekk.blogspot.no/2012/09/kreft-og-karbohydrater.html

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *