Planer 2013

På denne 2 dagen i det nye året vil jeg fortelle litt om hvilke planer og aktiviteter jeg har for 2013.

 

– Jeg har fastsatt dato og reisemål for 2 helse – og aktivitetsreiser for damer. Den første går til Fuerteventura 12 – 20 mars. Den andre går til Rovinj i Kroatia 31. august – 8. september.

For begge reisene er det hovedfokus helsa vår med aktiviteter av forskjellig slag, avslapping, snakker kost, sol, varme og masse sosialt.

 

– Planlegger 2 livsstilsendringskurs som går over 10 uker. Det første kurset starter i andre halvdel av februar og det andre kurset starter i begynnelsen av oktober. På disse kursene er det fokus på hele mennesket. Læring om hva forskjellig mat gjør med kroppen og helsa vår. Bevisstgjøring og øving på å ta lure valg. Kurset er beregnet på alle som ønsker å gjøre en endring i forhold til matvaner, finne alternative matvarer og bli besvist på hva forskjellig mat inneholder, og aktivitet. Både individuell oppfølging og oppfølging i gruppe. Mat både i teori og praksis. Ønker du å gå ned i vekt, opp i vekt, få mer energi og overskudd, bedre fordøyelse, i det hele tatt…….

 

– Oppfølgingskurs for de som er har gått på livsstilsendringskurs og ønsker videre oppfølging.

 

– Matkurs med forskjellig fokus. Det blir enkle 4 timers kveldskurs. Her tar jeg gjerne i mot forslag om det er noe noen ønsker å lære mer om. Både teori og praksis ( matlaging ).

 

– Individuell veiledning for familier, enkeltpersoner eller andre grupper. Veiledningen kan være enten kostholdsveiledning eller treningsveiledning.

 

-Foredrag i forbindelse med kost, aktivitet eller helse generelt.

 

Jeg kommer selvfølgelig til å fortsette å blogge. Det vil i hovedsak bli oppskrifter og andre temaer som jeg mener har betydning for vår helse. Jeg er opptatt og har stor tro på hvordan vi lever både i forhold til hva vi spiser og at vi beveger oss har enormt mye å si for hvordan vi har det og hvordan vi får det i fremtiden. Det er de tingene vi selv garantert kan bidra med for å bedre vår livskvalitet.

 

Med ønske om et helsebringende 2013!

 

Om du har spørsmål eller ønsker noen av mine tjenester er det bare å ta kontakt!smiley

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *