Godt Nyttår!

Opprettet av Siv Arntzen ma., desember 31, 2012 14:39:53

Når vi nå er kommet til 2012`s siste dag er det tid for ettertanke og en liten oppsummering . For meg har 2012 vært fantastisk fint.

Samvær med familie og venner er det aller viktigste og det som betyr aller mest. Men jeg har også opplevd så mye annet som har satt spor og gitt meg minner for livet.

Dette er bare noen av dem:

Jobbe med mennesker som gir meg stor motivasjon til å fortsette. Både fra de jeg instruerer som instruktør og veileder på Stamina Hot og de som jeg veileder gjennom mitt eget konsept Trening – Kost og Helse.

Reisen til Jurmala med 15 fantastiske damer hvor helse var tema.

Tid med veninder.

Ferie med sykkel på Mallorca.

Italia! Oppleve Giro de Italia på nært hold.

Jenter i Juni.

Oslo maraton.

Mine blogglesere som gir meg tilbakemelding og motivasjon til å forsette å skrive.

Når vi nå beveger oss inn I et nytt år 2013 vet vi ingen ting om hva det vil bringe av sorg og gleder. Jeg velger å gå inn I det nye året med åpent sinn. Jeg ønsker å bruke tiden jeg har nå, ikke til bekymringer men til å leve. Du trenger ikke å være modig eller eventyrlysten for å leve. Det fantastiske og utfordrende med livet er at ingenting er helt sikkert. Nettopp derfor er det viktig at vi ikke utsetter et eneste øyeblikk,men lever NÅ!

Ikke dvel med det som har vært og anger på det du ikke fikk gjort men se fremover og gjør det du må for å få til det du vil. Det fantastiske er at det er aldri for seint å gjøre endring så lenge man er i tiden.

Mine umiddelbare tanker og ønsker for det nye året 2013:

– At jeg og mine nærmeste ikke blir rammet av alvorlig sykdommer eller ulykker.

– At jeg fortsetter jobben med å inspirere og motivere til en bedre helse ved å spise sunn mat og å være i aktivitet.

– Å gjennomføre 2 helse og aktivitetsreiser for damer.

– Å ta vare på og sette pris på de små og nære ting.

– At verden skal bli en bedre plass å leve for fler enn bare oss.

På denne 2012`s siste dag har jeg og Gunnar gått vår årlige nyttårstur fra Haukland over fjellet til Uttakleiv og rundt Tåa tilbake til Haukland. I år for 9 ende år på rad.

Nå er kalkunen kommet I ovnen og vi gleder oss stort til å feire nyttårsaften hjemme sammen med gode venner.

Godt Nytt År til alle sammen!

Hurra for 2013!

Måtte det nye året bringe

utfordringer som gleder!

Beste hilsen fra meg og min familie Gunnar, Markus og hunden Paco.

Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *