Baconsurret kylling med brie

Lyst på god mat med masse smak? Da anbefaler jeg denne på det sterkeste.

Herre min hatt så godt dette ble. Kylling, bacon, brie og masse wookede grønnsaker.smiley

Del kyllingfileten på langs nesten helt gjennom. Legg oppskjærte brieskiver inni. Kryddre fileten på begge sider med salt og pepper. Skjær bacon i strimler og surr rundt kyllingen.

Legg kyllingen i ildfast form og steik ovnen 190 – 200 grader va. 30 min.

Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail

 

Skjær opp de grønnsakene du vil ha til. Jeg brukte: Brokkoli, blomkål, squash, aubergine, rød løk, gulrot, kinesisk hvitløk, tomat. Spe gjerne på med urter om du har det tiljengelig. Jeg hadde fersk basilikum i. Kryddre med salt og pepper. Wook grønnsakene passe møre og slå over en skvett fløte. Det blir det nydelig saus av.

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *