Coop extra Leknes

Opprettet av Siv Arntzen to., februar 14, 2013 17:29:27

Det var et gledelig syn som møtte meg da jeg kom til frukt og grønnt avdelingen på Coopen i dag. Masse frukt og bær skåret opp og pyntet på fat. Balloonger og en stor plakat med teksten » sunne barn, leker best «.

Ble umiddelbart nyskjerrig på hva som skjer.

Tenkte at det måtte være en kampanje av ett eller annet, og at det endelig var en kampanje på noe » vettig «.

Som regel er det store plakater med reklame på mye av det som jeg kaller uvettig mat som feks. ferdigpizza, brus eller annen usunn mat som er på billigsalg og tilbudsplakatene blinker i mot en når en kommer inn i butikken. Ble derfor så glad av det som møtte meg i dag. Skulle bare ønske at frukt og grønt avdelingen var det som møtte meg først ved inngangen, og med den fine innbydende avdelingen som det var i dag ville nok mange flere blitt mer fristet til å velge disse varene.

Plakaten med teksten » sunne barn leker best » var et knallbra budskap. Det er nok mye rett i det. De fleste vet vel hvordan barn kan bli når de får i seg for mye sukker og lite næringsrik mat. Aggresiv, ukonsentrerte og nærmest elektriske er noen av bivirkningene. Gi barna rein og naturlig mat og gi dem frukt, bær og grønnsaker som snacks, jeg er 100 % sikker på at de blir mye mer balansert og greiere å ha med å gjøre.

Hva med å skjære opp og legge på fat som på Coopen i dag…..Det ser jo bare fristende ut for de fleste vil jeg tro.smiley

Måtte jo selvfølgelig spørre en av de ansatte hva som sker??? Jo det hadde seg slik at en av de ansatte var oppe til fagprøve i buttikkfag i dag, å i den forbindelse var frukt og grønt tema.

Uansett fagprøve eller ikke dette skulle jeg ønske å kunne se oftere. Så mitt budskap er da » mer kampanjer på frukt og grønt «! Det andre jeg også skulle ønsket er at: om dere på Coopen skulle finne på å snu om på butikken ville det være supert om frukt og grønt hadde vært det som blinket i mot en først når en kommer inn i butikken.smiley

Samtidig vil jeg benytte anledningen til å berømme de ansatte igjen. På Coop extra Leknes er det mange supre ansatte som er både hyggelige og gir god service. Alltid imøtekommende og følger opp om det er noe man etterspør. Tusen takk til dere, det er en fryd å besøke dere.smiley

Håper det gikk bra med hun som gikk opp til fagprøven i dag. Tar sjangsen på å gratulere!

Her er hva som møtte meg:

Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *