Personlig trening……Hvor som helst.:-)

Å gjøre PT timer utendørs er ikke akkurat dagligdags her. I dag tok jeg med meg an av mine PT kunder ut fra treningssentret og gjorde en intensiv og hærlig trening ute i stedet for inne. Det er helt fantastisk å kunne bruke naturen som treningsarena å samtidig føle at man er langt langt borte på sydlige breddegrader. Naturen har så mye treningsutstyr å by på at det er kun fantasien som setter grenser.

På min PT` kundes time i dag hadde vi fokus både på kondisjon og styrke. En passe bratt bakke / sti brukte vi til intervalltrening, å noe så enkelt som en trebenk brukte vi til styrketrening.

Min kunde ga utryk for en flott treningsopplevelse, glede, ny energi, samtidig som man virkelig ser hvor mye muligheter som finnes rett uttafor stuedøra, for å få tatt seg en god treningsøkt. Det trenger slett ikke å være 20 grader og sol for å gjøre det vi gjorde i dag, men det er helt klart en bonus og en fantastisk opplevelse som man lever lenge på både den som blir trent og jeg som personlig trener.

Om det er flere som ønsker å bli pushet av meg kan jeg samtidig opplyse at det kan gjøres hvor som helst ( ute, hjemmes hos deg ) hele året. Om du ikke er medlem av et treningssenter finner vi andre arenaer ut i fra ditt ønske, din målsettning og ditt behov.

Det kan være deg som privatperson eller små grupper.smiley

Image Thumbnail Image Thumbnail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *